Over ons

Keukenkasten-kopen.nl is een onderdeel van KeukenKastenFabriek.nl. Onze uitdaging is het om samen met jou een zo mooi mogelijke keuken binnen jouw budget te realiseren.

Waarom KeukenKastenFabriek.nl?

  • Online en in je eigen tempo jouw keuken ontwerpenKeukenKasten Kopen Over Ons
  • Vaste en lage prijzen dus transparant
  • Een showroom voor bekijken materialen/kleuren
  • Adviesgesprekken mogelijk

We zijn gespecialiseerd in losse keukenkasten. Of het nu hoge kasten of lage keukenkasten zijn. Brede of smalle, diepe of ondiepe keukenkasten. Maar ook diverse onderkasten, bovenkasten en ladekasten zijn natuurlijk mogelijk.

En wil je je losse keukenkasten met een strak design of liever met een landelijke uitstraling? Sneeuwwit, Premiumwit, Grafietzwart of een kleurtje? Wil je een greeploze keuken of een keuken met greepjes? Wil je klassieke of moderne greepjes? En heb je er weleens over nagedacht om de kast zelf, dus alles achter het frontje, in een andere kleur te doen? Daardoor zijn vaak verrassend mooie resultaten bereikbaar. Ook kun je kiezen voor greeplijsten in de zelfde kleur als het frontje of greeplijsten in een afwijkende kleur. Dit zijn zo maar enkele voorbeelden van de keuzes die we je bieden.

Zelf je keuken samenstellen

Je ziet dat wij je vele mogelijkheden bieden om je eigen keuken te ontwerpen. We kunnen je ook helpen om de juiste losse keukenkasten voor jouw ontwerp te selecteren.  En, als jij dat wilt, kunnen we ook samen een volledig nieuw ontwerp en eventuele alternatieven samenstellen. Je krijgt van de ontwerpen die je aanspreken een complete lijst met de losse keukenkasten die je daarvoor nodig hebt. Gewoon met een linkje dat naar je e-mailadres wordt gestuurd. Dan kun je er rustig over nadenken, zelf nog eventuele wijzigingen doorvoeren en direct zien of en welke prijsconsequenties die wijzigingen betekenen. Pas als jij echt helemaal tevreden bent, plaats je thuis, vanaf je eigen computer de bestelling.

Complete keukens leveren we ook

Je kunt onze losse keukenkasten ook combineren met keukenapparatuur, kranen en werkbladen die je ergens anders zou willen kopen. Wij doen daar zeker niet moeilijk over. We leveren wel apparatuur, werkbladen, Quookers en andere keukenspulletjes maar als je om welke reden dan ook onderdelen ergens anders wilt bestellen: geen probleem. We bouwen sowieso altijd een paar controlepunten in om te voorkomen dat bijvoorbeeld een oven niet past. We hebben namelijk het zelfde belang: een mooie nieuwe keuken voor jou.

Wat hebben we niet?

  • we hebben geen speciale kortingen, prijsknallers of tijdelijke aanbiedingen. We werken met vaste prijzen zodat jij weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk.
  • we hebben geen overbodige, grote showrooms en kunnen daarom wel lage prijzen aan je bieden.