Keuken met greep

Keuken met greep

Bij KeukenKasten-kopen.nl kies je je nieuwe keuken per losse keukenkast uit. We kunnen ook Quookers, keukenapparatuur, werkbladen (niet op de site), kranen enzovoort bieden. Maar wil je bijvoorbeeld een werkblad ergens anders bestellen dan is dat geen probleem. En wil je je apparatuur hergebruiken of ergens anders bestellen? Ook geen probleem. Wel willen we dan graag de typenummers weten om te kunnen controleren of de apparatuur wel in de kasten past. Zo heb jij zekerheid dat het goed gaat en ook optimale keuzevrijheid om zelf je keuken te maken.

Welke keuzemogelijkheden heb je?

Handgrepen en knoppen

keuken met greep - greepjeZoek je een keuken met greep of knop? We bieden jou een ruim assortiment grepen en knoppen. Zo kun je kiezen uit diverse handgrepen die precies passen bij de uitstraling die je zelf zoekt. Ook hebben we diverse knoppen in ons assortiment waardoor je zeker zult vinden wat je mooi vindt.

Keuken met greep - knopDe grepen en knoppen worden los meegeleverd. Je kunt daardoor zelf precies de plaats bepalen waar je de greep/knop op het frontje wilt bevestigen. Dat betekent dus een extra mogelijkheid voor jou om de keuken nog persoonlijker te maken.

 

Welke keuzes kun je verder nog maken?

Je kunt je keuken dus volledig naar jouw smaak ontwerpen. En hoewel we altijd naar oplossingen in de vele gebruikelijke maten zullen zoeken, kunnen we je ook maatwerk aanbieden. Welke keuzes kun je verder nog maken?

Fronten

Kies voor de keuken met greep de kleur en de afwerking van de keukendeurtjes en keukenlades. Wil je een strakke witte keuken of een zwarte landelijke keuken, jij bepaalt. Omdat je de keuken per losse keukenkast kunt samenstellen, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de kasten tegen de muur in het zwart te bestellen en het kookeiland in een afwijkende kleur. Omdat we met vaste prijsgroepen werken, weet je altijd precies wat jouw wensen kosten. Duidelijk en makkelijk.Frontkleuren

Kleur

Kies de kleur van de kast en de kleur van de plint. We zien vaak dat de kleur van de kast zelf, dus alles Keuken met greep kastkleurenachter het keukendeurtje, in de zelfde kleur wordt uitgevoerd als het frontje. Dat is echter helemaal niet nodig. Deze zogenaamde korpuskleur kun je laten afwijken van de frontkleur waardoor mooie en onverwachte mogelijkheden bereikbaar worden. Je kunt kiezen uit 24 verschillende kleuren. Zonder prijsconsequentie, jouw keuken met greep wordt dus niet duurder doordat je een afwijkende korpuskleur kiest. De plintkleur komt overeen met de korpuskleur.

Kasten 

Naast de kleuren en de afwerking heb je vele mogelijkheden om kasten voor je keuken met greep te kiezen. Wil je hoge kasten of lage kasten, wil je diepe of ondiepe kasten? Of wil je brede of smalle kasten? Het kan allemaal. Wil je bovenkasten, onderkasten, ladekasten, kasten waar een nis in zit voor een magnetron of waar je een koel-/vriescombinatie in kwijt kunt? Ook kasten met binnenlades of planken en diverse keukenaccessoires zoals bestekindelingen zul je op de website vinden. Kijk eens rustig wat we je allemaal te bieden hebben. Je zult zien dat je wensen mooi ingevuld kunnen worden.

Keukenkasten-kopen.nl is een onderdeel van KeukenKastenFabriek.nl. De link opent in een nieuw venster.