Greeploze keuken

Greeploze keuken

Greeploze keukens zorgen voor een mooi ontwerp en rust in jouw keuken. Jij stelt zelf de keuken per losse keukenkast samen,  zo krijg je precies wat je wilt hebben.

Welke mogelijkheden bieden we jou?

Je kunt dus zelf online jouw greeploze keuken per losse keukenkast ontwerpen en samenstellen. Wat je bedacht hebt, kun je ook opslaan. Je krijgt dan een linkje via e-mail waardoor je er later weer mee verder kunt gaan. Ook bieden we je werkbladen (niet op de site), kranen, Quookers en eigenlijk alles wat je nodig hebt om een volledige keuken samen te stellen. Maar als je die onderdelen ergens anders wilt bestellen dan is dat geen probleem. We hebben een aantal controlemomenten ingebouwd om te voorkomen dat bijvoorbeeld jouw nieuwe combi-oven niet zou passen. Jij hebt dus zekerheid dat alles goed bij elkaar past.

Waar kun je uit kiezen?

We bieden je vele keuzemogelijkheden. Om enkele voorbeelden te noemen:

Fronten

Je kunt voor de fronten uit vele mogelijke kleuren kiezen met diverse afwerkingen. Wil je bijvoorbeeld een Sneeuwwit frontje? Dan kunnen we die leveren met verschillende kwaliteiten van de afwerking maar ook in vlakke fronten, fronten met een kader, met een houtnerf, met een plankenstructuur enzovoort. En dat kan ook als je een zwarte, een grijze, een rode of welke kleur dan ook, hebt gekozen. Ook kun je bijvoorbeeld het ene deel van de keuken een witte afwerking kiezen terwijl je voor het andere deel zwart of hout kiest.

 

Greeploze Keukens Kleuren Fronten

Greeplijst

greeploze keuken greeplijstEen greeplijst wordt gebruikt om allerlei ongewenste zichtbare naden op een mooie manier af te werken. Dat kan zowel met horizontale als verticale greeplijsten. Je hebt de keuze uit tien verschillende kleuren.

 

 

De kleur van de kast en de plintkleur

Niet alleen de kleur van de fronten kun je kiezen maar ook een afwijkende kleur voor alleKeuken met greep kastkleurens wat achter het frontje zit, de zogenaamde korpuskleur. Wil je bijvoorbeeld een mooie lichte greeploze keuken maar vind je een donkere binnenkant daarbij mooi? Dat is gewoon mogelijk. Met deze mogelijkheid zijn hele mooie combinaties te ontwerpen. Je hebt de keuze uit 24 verschillende korpuskleuren en plintkleuren. En nee, dat kost je niets extra’s.

 

Vaste prijzen voor fronten en extra’s

De fronten voor jouw greeploze keuken zijn ingedeeld in vaste prijsgroepen. GE staat bijvoorbeeld voor prijsgroep 1, GD staat voor prijsgroep 3. Hoe hoger de prijsgroep hoe hoger de prijs, dat heeft met name met het materiaal en de afwerking te maken. Alle prijzen staan gewoon op de site en als je wilt weten hoeveel de keukenkasten in een andere prijsgroep kosten dan zul je dat eenvoudig terugvinden.

Standaard leveren we de kasten met:

  • ingebouwde demping
  • plinten, zijplinten en plinthoeken
  • stelpoten
  • greeplijsten
  • overig montagemateriaal

Greeploze keukens nadelen?

Ten opzichte van keukens met greep wordt regelmatig als nadeel genoemd dat je sneller vette vingers ziet en dat de keukendeuren sneller vies zouden worden. Meestal zul je de keukendeuren aan de binnenkant van het front opentrekken waardoor je de vette vingers dus niet zult zien. En of je nu een greeploze keuken of een keuken met greep hebt, je zult toch regelmatig moeten schoonmaken, dat maakt echt geen verschil.

Zelf je greeploze keuken maken?

Zoals je ziet, heb je zelf vele mogelijkheden om aan de slag te gaan en per losse keukenkast je eigen ontwerp te maken. Gewoon thuis en met je eigen computer. Zonder tijdsdruk en met alle mogelijkheden om je ontwerp te wijzigen. Je weet ook direct wat een wijziging van je ontwerp betekent voor de totale prijs van je greeploze keuken en je weet ook dat onze prijzen vast lage prijzen zijn. En mocht je met ons willen overleggen over iets waar je niet uitkomt of iets waar je toch graag even over van gedachten wisselt, dan ben je in onze showroom welkom!

Keukenkasten-kopen.nl is een onderdeel van KeukenKastenFabriek.nl.
Meer informatie over KeukenKastenFabriek.nl? Link opent in nieuw venster.